Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک کشاورزی در نشست با اصحاب رسانه ضمن اظهار خرسندی از موفقیت بانک کشاورزی در تأمین منابع مالی بخش و حمایت شبکه ای متشکل از ۱۷۰۰ شعبه بانک از کشاورزان ، درباره خط اعتباری ویژه خرید نهاده ها در قالب کارت خرید نهاده یا کشاورز کارت سخن گفت .

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی و همکاری های بین الملل بانک کشاورزی، خدارحمی در این نشست اظهار داشت: مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان با نرخ ترجیحی ۱۲ درصد تامین اعتبار شده که تاکنون ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر این کارت در اختیار گندمکاران، کلزاکاران، زارعان چغندر پاییزه و طیفی از محصولات زراعی استراتژیک برای خرید کودهای فسفاته ، پتاسه ،کود اوره ، سم علف کش و بذر قرار می گیرد.

وی سپس به مشارکت بانک کشاورزی در فعالیت های پیشگیرانه و مقابله با ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: 150 میلیارد تومان تسهیلات برای تامین تجهیزات لازم برای ساخت واکسن کرونا در اختیار موسسه رازی قرار داده ایم که خوشبختانه این واکسن در مراحل نهایی قرار دارد.

خدارحمی درباره نقش کلیدی بانک کشاورزی در واردات نهاده های اساسی در شرایط تحریم اظهار داشت: در شرایطی که کشور در مضیقه ارزی و تنگناهای شدید در زمینه تامین ارز برای واردات در اثر تحریم‌های ظالمانه قرار داشت، بانک کشاورزی یکی از بانک های اصلی برای واردات نهاده‌های اصلی بود. در این میان سختی‌ها و نوساناتی به خاطر تحریم های ظالمانه وبدعهدی ها به وجود آمد و مشکلاتی ایجاد شد که برای رفع این ها و تامین نقدینگی، ما مقادیر بیشتری در اختیار شرکت‌های عامل از جمله شرکت پشتیبانی امور دام قرار دادیم. همچنین سقف سرمایه در گردش مرغداری ها را افزایش دادیم و در زمینه کود هم به شرکت خدمات حمایتی امسال تسهیلات بیشتری داده ایم.

وی سپس به اقدامات حمایتی این بانک از بدهکاران آسیب دیده از کرونا پرداخت و گفت: در زمینه امهال بدهکاران آسیب دیده از کرونا در اوایل سال جاری سه ماه کلیه تسهیلات قرض‌الحسنه و بدهی کسب و کارهای آسیب دیده نظیر مرغداری های گوشتی و گلخانه‌های گل شاخه بریده را امهال کردیم . همچنین در چارچوب مصوبات شورای پول و اعتبار، تسهیلاتی برای آن ها فراهم کردیم . مشارکت در پرداخت تسهیلات یک میلیون تومانی به دو میلیون خانوار واجد شرایط و همراهی با بدهکاران در وصول اقساط ، از دیگر اقدامات بانک کشاورزی بوده است.

خدارحمی در ادامه به اهمیت حمایت هم زمان از واحد های خرد و کلان اشاره و تصریح کرد: حدود ۹۰ درصد تسهیلات پرداختی ما زیر 100 میلیون تومان است که از لحاظ مبلغ ۳۶ درصد کل پرداخت هاست و تنها ۱۰ درصد پرداخت ها کلان و بالای ۱۰۰ میلیون تومان است.

وی با اعلام این مطلب که در سه سال اخیر تاکید ویژه‌ای بر کاهش پرداخت خارج از بخش و تمرکز بر پرداخت در بخش کشاورزی داشته است، افزود: از ۵۴۵ هزار میلیاردریال تسهیلات پرداختی در ۱۰ ماهه سال جاری، ۴۵۷ هزار میلیارد ریال معادل 88.6 درصد به بخش کشاورزی پرداخت شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک کشاورزی میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۴۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • جذب ۱۰۰۰ میلیارد از تسهیلات تبصره ۱۸ در لرستان
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد