Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران از پرداخت ۲.۶ میلیون فقره تسهیلات قرض‌الحسنه در سال گذشته خبر داد و گفت: برای توسعه رفاه اجتماعی و انجام مسوولیت اجتماعی خود پرداخت تسهیلات اشتغال، افزایش قدرت خرید، ساخت مسکن و مدرسه را مهم‌ترین اقدامات بانک در حوزه مسوولیت اجتماعی است.

«سعید شمسی نژاد» در گفت‌وگو با ایران اکونومیست اظهار داشت: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به‌عنوان بزرگ‌ترین بانک قرض الحسنه کشور، از سال ۱۳۷۶ افتتاح شد و هم‌اکنون ۱۴ میلیون مشتری فعالیت می‌کند و ۵۳۰ شعبه در سراسر کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال گذشته بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد صفر تا چهار درصد توسط بانک پرداخت شده است.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با بیان اینکه بانک مذکور دستاوردهای خوبی داشته است، گفت: از آغاز فعالیت بانک قرض الحسنه مهر ایران تاکنون عملکرد سالیانه آن نه‌تنها زیان ده نبوده بلکه سودآور بوده و زیان انباشته نداشته است.

وی تاکید کرد: بانک قرض الحسنه مهر ایران با چشم‌انداز «تلاش برای توسعه رفاه اجتماعی و دستیابی به جامعه توسعه یافته» برنامه‌های مسئولیت اجتماعی گسترده‌ای را در دستور کار خود قرار داده است.

شمسی نژاد اضافه کرد: بیش از ۶۵۱ هزار فقره تسهیلات اشتغال‌زایی در حوزه محرومیت‌زدایی و حمایت از دهک‌های پایین درآمدی جامعه به ارزش حدوداً ۷۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در همکاری با بنیاد برکت، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مسکن انقلاب و سازمان بهزیستی پرداخت شده است.

به گفته وی  بیمه حوادث ۵۰۰ هزار خانه روستایی در سه استان سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و ایلام، مشارکت بانک در خرید حدود ۲۵ هزار قلم تجهیزات پزشکی موردنیاز پیشگیری، واکسیناسیون، درمان و کنترل بیماری کووید ۱۹، احداث ۱۰۰ واحد مسکونی برای سیل‌زدگان استان‌های لرستان، گلستان و خوزستان، مشارکت در ساخت بیمارستان ۳۰۰ تخت خوابِ بیماران اعصاب و روان، احداث ۴ مدرسه و ۳ خانه بهداشت روستایی آسیب دیده در زلزله کرمانشاه و پرداخت ۲ هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه و احداث مدرسه در استان سیستان و بلوچستان ازجمله دیگر اقدامات در ایفای مسوولیت اجتماعی است.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران اظهار داشت: توزیع بیش از ۳۰۰ هزار وسایل آموزشی و بهداشتی در مناطق محروم کشور، همکاری با معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور برای توسعه اشتغال‌های خرد روستایی به اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریال، تامین کمک‌هزینه تجهیز مسکن برای بیش از ۳۳ هزار نفر از مددجویان بی‌بضاعت به اعتبار ۱۰ هزار میلیارد ریال، پرداخت بیش از ۱۶ هزار فقره تسهیلات ساخت مسکن در مناطق محروم و روستایی، حمایت از اشتغال روستایی از طریق پرداخت تسهیلات برای پرورش دام سبک، کشاورزی و صنایع وابسته به آن، ایجاد درآمد پایدار برای مددخواهان مناطق محروم و روستایی از طریق ایجاد پنل‌های خورشیدی در همکاری با بنیاد برکت، حمایت از تعاونی‌ها و تشکل‌های حوزه کشاورزی و روستایی با پرداخت تسهیلات قرض الحسنه در همکاری با سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران و پرداخت ۷۴ هزار  ۵۰۰ فقره تسهیلات اشتغال‌زایی به ارزش ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال، با هدف محرومیت‌زدایی زنان سرپرست خانوار، بانوان بد سرپرست و دختران خودسرپرست از مهم‌ترین اقدامات بانک است.

پرداخت بیش از ۷۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی

شمسی نژاد ادامه داد: بانک قرض الحسنه مهر ایران با هدف توانمندسازی دائمی نیازمندان و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم تاکنون حدود ۷۲۵ هزار و ۸۰۰ فقره تسهیلات اشتغال‌زایی در حوزه محرومیت‌زدایی و حمایت از دهک‌های پایین درآمدی جامعه به ارزش حدوداً ۷۹ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال پرداخت کرده است.

وی اضافه کرد: بیشترین میزان پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی مربوط به کمیته امداد امام خمینی (ره) به مبلغ ۴۹ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال، بنیاد برکت به ارزش ۱۳۱ هزار میلیارد ریال، ۷۴ هزار، بنیاد مسکن ۱۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و بهزیستی و زنان سرپرست خانوار ۷۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بوده است.

افزایش قدرت خرید مردم و تامین آسان کالا و خدمات موردنیاز

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران تاکید کرد: برای افزایش قدرت خرید مردم و تامین آسان کالا و خدمات موردنیاز افراد جامعه کالا کارت توسط این بانک طراحی شده است.

شمسی نژاد گفت: همچنین در اقدام دیگری برای حمایت از کالا و خدمات ایرانی، طراحی و اجرای طرح «حمایت از کالا و خدمات ایرانی» با استفاده از تسهیلات ارزان قیمت قرض الحسنه با هدف افزایش قدرت خرید مردم و استمرار چرخه تولید و اشتغال در بنگاه‌های کوچک و متوسط که دارای زنجیره ارزش داخلی بوده و موجبات اشتغال ملی را فراهم می‌کنند.

وی بیان کرد: تفاهم‌نامه‌هایی در راستای حمایت از تولید کالای دیجیتال، منسوجات، لوازم‌یدکی خودرو، صنایع‌دستی، فرش و مبلمان، ملزومات ساختمان، لوازم‌خانگی و آشپزخانه و... در حوزه کالا و همچنین تفاهم‌نامه‌هایی در حوزه ارائه خدمات درمانی، پوشش بیمه‌ای، عوارض شهرداری، سفر و گردشگری، آموزش هنری و... منعقد شده است.

مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، حق خرید بیمه را از دیگر اقدامات این برای تامین خدمات موردنیاز افراد اعلام کرد و افزود: در این طرح متقاضیان می‌توانند به دفاتر نمایندگی شرکت‌های بیمه طرف قرارداد در سراسر کشور مراجعه کرده و بدون پیش پرداخت، کارمزد و بدون نیاز به مراجعه به بانک، با دریافت تسهیلات قرض الحسنه، بیمه‌نامه‌های شخص ثالث، بدنه خودرو و آتش‌سوزی موردنیاز خود را دریافت کنند.

طرح‌های ویژه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در حوزه تحصیل و آموزش عالی

شمسی نژاد گفت: بانک قرض الحسنه مهر ایران طرح‌های مختلفی را برای دانشجویان دانشگاه‌های مختلف در نظر گرفته که می‌توانند با بهره‌مندی از آن بخشی از هزینه‌های دوران تحصیل خود را پوشش دهند.

وی تصریح کرد: پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی در قالب وام‌های دانشجویی و انعقاد تفاهم‌نامه با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد، همکاری با دانشگاه پیام نور و دانشگاه علامه طباطبایی ازجمله اقدامات بانک قرض الحسنه مهر ایران در این حوزه است.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: بانک قرض الحسنه مهر ایران ، بانک مهر ایران ، سعید شمسی نژاد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک قرض الحسنه مهر ایران بانک مهر ایران مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران تسهیلات اشتغال زایی تسهیلات قرض الحسنه هزار فقره تسهیلات افزایش قدرت خرید پرداخت تسهیلات میلیارد ریال کالا و خدمات مناطق محروم شمسی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۸۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است

عبدالجلال ایری، سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد واگذاری زمین و ارائه تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: هدف کلی این است که ما برای تمام اقشار و بویژه اقشار آسیب پذیر  مسکن تهیه کنیم. در همین راستا قانون جهش تولید مسکن  را مصوب و ‌در آن تاکید شد که دولت زمین و تسهیلات لازم را در اختیار مردم قرار دهد که خودشان مسکن بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به تامین مسکن برای اقشار مختلف با تکیه بر عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح اظهار کرد:  عرضه به هنگام و صحیح زمین و تامین اعتبارات لازم برای هزینه های جاری نظیر خرید مصالح نیز از مهم ترین ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است. به هر حال تامین مسکن برای اقشار مختلف هدف ماست و باید آن را انجام دهیم و فرآیندش نیز در انجام شدن است.

ایری در ادامه بیان کرد: با توجه به ساختار اقتصادی کشور مشکلاتی برای تهیه مسکن اقشار آسیب پذیر وجود دارد که باید حل شود. لازمه رسیدن به یک میلیون واحد مسکن  این است که همه دستگاه ها کمک کنند و بدون مشارکت مردم نیر شدنی نیست و نقطه قوت یک میلیون واحد که می خواستیم بسازیم در مشارکت مردم است. چون به مردم زمین و تسهیلات می دهیم که خودشان بسازند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  اظهار کرد: قانون جهش تولید مسکن در حال اجرایی شدن است ولی به نقطه ای رسیده است که نمی توانست بدون مشارکت مردم انجام شود و ما نیازمند مشارکت مردم هستیم. ما با مشکل کمبود مسکن مواجه هستیم و شاهد جهش تولید مسکن نخواهیم بود جز اینکه مشارکت مردم را داشته باشیم. باید با تکیه بر عرضه زمین توسط دولت و پرداخت به موقع و مناسب تسهیلات ساخت مسکن، مسیر مشارکت مردم در ساخت مسکن باز خواهد شد. بنابراین راهکار اصلی رفع تقاضای مسکن مردم نیازمند تسهیل مشارکت مردم در ساخت مسکن با عرضه زمین و تسهیلات است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • نوسازی ۴۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در قالب نوسازی بافت‌های فرسوده تا پایان سال
  • عرضه به هنگام زمین و تأمین اعتبارات برای خرید مصالح از ضروریات ساخت مسکن توسط مردم است
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟